Geen producten in je winkelmand.

Selecteer een pagina

Over Agrilutions

Missie en commitment

Groen, milieuvriendelijk en kostenbesparend staan voor ons centraal. Ons motto is de juiste bedding de stallen van onze klanten leveren die bijdraagt aan het comfort van hun dieren, arbeidstechnisch tijd bespaart en effectiviteit. Voor ons is duurzaamheid en het 100% hergebruiken van tarwe afval één van de belangrijkste criterium voor ons product en vertrouwen wij erop dat we op de lange termijn met onze producten bijdragen aan een groenere omgeving voor generaties in de toekomst.

 

Milieu

Milieuvriendelijk, ziektekiem-, bacterie- en stofvrije stallen realiseren, waarbij de stalbodem een vier keer hoger absorptievermogen heeft ten opzichte van traditionele bodembedekkers. Tijd- en kostenbesparend en productiviteitsverhogend.

Waar Agrilutions voor staat

  100% made by nature
  Professioneel en thuisbasis in Nederland
  Samenwerking en kennis

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde voor Agrilutions: het is de basis van onze bedrijfsstrategie. Ons fundament is gebaseerd op de kernwaardes; milieu, partnerschap en bedrijfsstrategie.

 

Milieu

Agrilutions heeft passie voor groen, en binnen onze locatie in Bulgarije werken wij vanuit het principe “de cycle van recycle”. Van productie tot verpakking werken wij met 100% ecologische materialen, die recyclebaar zijn. Onze innovatieve activiteiten en oplossingen worden gestuurd door het streven naar de hoogst mogelijke normen van kwaliteit en duurzaamheid. Datzelfde geldt voor de manier waarop we onze bedrijfsprocessen vormgeven en – in algemene zin – de manier waarop we denken.

 

Partnerschap

Bij Agrilutions vinden we de continuïteit van onze onderneming belangrijk. Het is wel noodzakelijk om elk jaar opnieuw een gezond resultaat te behalen. Wat we veel belangrijker vinden is werken binnen de “cycle van recycling”. Daarom kiezen wij bewust onze partners, hosten wij onze domeinen bij Concera, waar groene stroom wordt gebruikt voor de servers. Op onze productie locatie wordt alles van A tot Z gebruikt en hergebruikt en zijn onze verpakkingen 100% ecologisch en afbreekbaar. Wij vinden het belangrijk om samen met onze partners en leveranciers te investeren in het ontwikkelen van nieuwe en duurzame concepten die bijdragen aan een goed milieu.

 

Kwaliteit

Kwaliteit is kennis
Onze productie is in eigen handen en de cirkel binnen onze agricultuur is rond. Dit is belangrijk zodat wij een consistente kwaliteit kunnen bieden, gedegen kennis hebben van het boeren leven en wat bijdraagt aan comfort voor de dieren, maar ook voor de boer, tuinder en consument. Op deze manier zijn wij de kennis en partner voor onze klanten, daar waar vragen beantwoordt worden.

100% made by nature